Herplaatsers

Dyson (Jacksen)

Helaas kan hij niet meer overweg met de andere 2 katten. Daarom zoeken wij nieuw personeel voor deze lieve rustige kater. Hij kan niet bij andere katten herplaatst worden. Zijn voorkeur gaat uit naar rustig personeel.

Wanneer Dyson alleen met je is, is hij geen kat maar echt je maatje. Hij knuffelt graag en is mega gevoelig en grote veranderingen doen hem geen goed.

Hij is gek op water en maakt zijn poten graag nat. Hij vult zijn dagen met zonnen, rond snuffelen in de achtertuin en onderzoeken. Heeft u een mooie afgesloten achtertuin waar hij in kan spelen?

Denkt u bij Dyson te passen?
Sluit uw profiel aan bij zijn wensen?
Neem dan contact op.

Kitten
Kitten
Kitten

Ze zijn inmiddels herplaatst.

In verband met allergische redenen wordt er een nieuw forever home voor deze twee lieve Bengaal katers gezocht. Het liefst verhuizen deze schitterende katers samen naar hun nieuwe personeel. Het betreft hier om twee jong volwassen Bengalen (2 jaar in oktober 2018).

Beide katers zijn vrolijk, ondernemend en nieuwsgierig. Ze spelen graag met elkaar en slapen nog altijd bij elkaar. Ze zijn graag bij je in de buurt. Zoals alle Bengalen gaat het hier niet om schoot katten maar komen ze wel regelmatig kroelen.

Tegen een redelijke vergoeding.

Dyson

Kitten
Kitten


Gereserveerd